ALTER EGO STYLE ZA BUDI.IN

angelinajolimakeuposcars2014

Zastanete li na trenutak dok gledate zvijezde na crvenom tepihu, njihove čarobne haljine i besprijekorna lica? Ukoliko ste imalo slične meni, tada se zadubite u one single fotografije uvećanih lica i proučavate kako rekreirati određeni makeup look. Sretna sam što vam u ovom postu mogu najaviti suradnju s Budi.in portalom koji me izabrao za svog mjesečnog kolumnistu. U kolumni, koja će izlaziti svaki zadnji ponedjeljak u mjesecu, pronaći ćete savjete i step-by-step fotografije koje će prikazivati rekreacije jednih od nalijepših i najzapaženijih makeup kreacija koje su se pojavile na crvenom tepihu.

Angelina Jolie bila je moja prva inspiracija jer je njen make up na dodjeli ovogodišnjih Oscara bio predivan, a ujedno vrlo nosiv u mnogim prilikama. Moj prijedlog, KAKO SE NAŠMINKATI POPUT ANGELINE JOLIE pogledajte na Budi.in portalu.

angelina.jolie

Martina, Alter Ego Style

Please share!

Related posts:

Martina

7 Comments

  1. čestitam ;) Angelina mi tu umorno izgleda (šminker nije baš neki posao odradio),ali tvoj bih look rado prošetala

  2. Look je super. Ali me zanima jedna stvar – da li si malo uredila sliku? Jer ti je lice savršeno.

    • Hvala puno, nisam uredivala sliku, nikad ne uredujem makeup. Jedna sam od onih sretnica koje nemaju problema s licem, a na linku u postu se vidi cijeli tutorial i da nista nije photoshopirano. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *