ARMANI CODE SPORT EAU DE TOILETTE

P1270760

Armani Code Sport by Giorgio Armani svježija je verzija jednog od mojih omiljenijih muških mirisnih nota – Armani Code. Prozračan, mladenački i potpuno zarazan miris skriva se u već prepoznatljivoj Armani staklenoj ambalaži. Jednostavnost, mat crno, srebrno i crveno vizualni su detalji koji privlače pogled. Ipak, ono najzanimljivije je što se to skriva u bočici(?).

P1270753

Armani Code Sport lansiran je na tržište u lipnju 2011. Osvježavajuće note limuna, mandarine i čak tri vrste metvice prevladavaju dok se parfem u potpunosti ne stopi s kožom, nakon čega izbija doza mističnosti i zavodljivosti aromatski drvenog sastava. Nos iza ovog mirisa je Jacques Cavallier.

  • Gornje note: naranča i menta
  • Srednje note: limun i cvijet đumbira
  • Bazne note: vetivera, note vode, jantar

Moram priznati da mi je miris draži nakon 2h kad se u potpunosti stopi s kemijom samog tijela. Vrlo je nosiv i idealan za mlađu mušku populaciju koju odlikuje aktivnost, otvorenost i avanturizam. Ovaj miris, mom je ukusu više dnevna esencija nego noćni princ parfema, no naravno parfem najbolje nosi vlasnik kojeg su općinile note.

P1270767

Dugotrajnost je mu je srednja, solidnih 6 sati.

Toaletna voda Armani Code Sport dolazi u pakiranjima od 30 ml, 50 ml i 75 ml.

 

Koje parfeme volite mirisati na suprotnom spolu?
Martina, Alter Ego Style
Please share!

Related posts:

Martina

4 Comments

  1. Volim Armani Code, iako mi se malo smucio jer ga svaki muskrac cini mi se ima.
    Ista stvar kao i sa jako populranim zenskim parfemima, koji se puno i kopiraju.
    Volim starije muske parfeme kao sto su La Male Jean Paul Gaultier, Kouros Yves Saint Laurent , Heryus Rouge Givenchy i sl.

  2. Volim originalnu verziju Armani Code mirisa pa bi mi se vjerojatno i ova svidjela. Moj dragi već neko vrijeme koristi Jean Paul Gaultier Kokorico i meni je taj miris fenomenalan, baš je nekako poseban. Volim te posebnije i snažnije muške mirise, pa mi u tu skupinu spada i Burberry Brit Rhyhtm. Ni Chanel Bleu mi nije loš. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *