BEAUTY NEWS – CHANEL KUTAK U ZAGREBU

1-3 - CHANEL New Fragrance & Beauty Concept - Zagreb - 2014

U samom središtu Zagreba, na čak 50-a četvornih metara smjestio se pravi mali raj za sve ljubitelje Chanel beauty kozmetičke kuće. Naime, ovaj prodajni prostor osmišljen je tako da kupcima pruži posve novu dimenziju i ekskluzivno okruženje Chanel mirisa, makeupa kao i njege kože na jedan inovativan način. Kupcima će se ponuditi luksuzni doživljaj kupovine uz tim stručnjaka za mirise, vizažisti te savjetnici za ljepotu.

Dizajn interijera, uz već prepoznatljive nijanse luksuza, crne i bijele, upotpunjen je zlatnim i bež bojama, kao i teksturama tvida stvarajući ozračje modnog butika.

3-3 - CHANEL New Fragrance & Beauty Concept - Zagreb - 2014

Ispod ove savršene vanjštine krije se i vrhunska usluga. Čarobni olfaktivni bar koji je razvio parfumer Kuće Chanel, Christopher Sheldrake, sadrži 54 mirisna koncentrata koji obuhvaćaju cijeli spektar Chanel parfumerije. Na licu mjesta, stručnjaci vam nude interaktivni olfaktivni uvid u parfemsku Chanel čaroliju. Les Exclusifs de Chanel, najnoviji je dodatak, 14 ekskluzivnih mirisa koje je kreirao glavni Nos Chanela, Jacques Polge, a odaju počast prvoj kolekciji dijamantnog nakita kojeg je kreirala Mademoiselle Chanel 1932. godine.

U kutku za makeup i njegu kože prisutna su dva stručnjaka kao i vizažist koji svakodnevno nude dijagnostiku individualnih potreba kupaca i uljepšavanje stručnim znanjem.

2-3 - CHANEL New Fragrance & Beauty Concept - Zagreb - 2014

Chanel tematski prostor mirisa i ljepote u parfumeriji Martimex (Trg bana Josipa Jelačića 11) otvoren je od ponedjeljka do petka u radnom vremenu od 9:00 do 20:00 sati, te subotom od 9:00 do 15:00 sati.

Uskoro će se održati press predstavljanje ovog prostora pa ću vam naknadno prenijeti svoje dojmove.

Martina, Alter Ego Style

Please share!

Related posts:

Martina

2 Comments

  1. Woooow!Ovo je stvarno bajkovito!Uživaj za mene kad sam ja tako daleko <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *