Chloé Eau de Parfum

chloe-chloe

Vrlo poznat miris, pomalo razvikan, mnoge žene ga naprosto obožavaju, a iz cijele kolekcije modernih mirisa današnjice rekla bih da ima nešto u ovom parfemu i da je opravdano nahvaljen. Iako mi svi Chloé parfemi ne odgovaraju, kod mene postoji doza poštovanja prema ovoj renomiranoj kući. Chloé Eau de Parfum odiše smislenom privlačnosti i uravnoteženom elegancijom.

chloe-chloe2

Ovaj miris vrlo je svestran, namijenjen svakodnevnoj upotrebi i više nego prikladan da postane nečija signature mirisna nota. Chloé Eau de Parfum stvorili su 2008. godine Amandine Marie i Michel Almairac.

chloe-chloe4

Gornje note: božur, liči, frezija
Središnje note: ruža, magnolija, đurđica
Bazne note: amber, cedrovina

Često ne volim miris ruža u parfemima, ali ova kombinacija složena je vrlo decentno, na jedan suptilan način u mješavini s više cvjetova. Šarmantan miris, topao i istovremeno svjež. Elegantan, siguran, klasičan.

Chloé Eau de Parfum ili više volite neki drugi miris Chloé mirisne kuće?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

Related posts:

Martina

8 Comments

  1. Imam ga u edt verziji jer mi je malcice blaza i zbog toga i draza :) Od Chloe imam jos i Chloe love koji volim da koristim zimi, prosle zime sam potrosila pola bocice od 75ml, i evo vec sam ga uvela u upotrebu i dovrsit cu ga ove zime :)

  2. Meni taj parfem predivno miriši, no jedino kada ga našpricam na papir ili u zrak. Na mojoj koži jednostavno smrdi. :S

    • zapravo koza svakog totalno drugacije reagira na mirise, mozda zbog pH(?) nisam sto posto sigurna, moram bas to prouciti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *