FORMULA 10.0.6′ DEEP DOWN DETOX REVIEW

formula 10.0.6' deep detox

Nisam ljubitelj ove vrste proizvoda, uvijek me zatežu i nekako osuše, iritiraju, jednostavno mi ne odgovaraju i ne primjetim rezultat zbog kojeg bi poželjela nanositi ih na lice. Nakon tri tjedna korištenja, ovo je prva maska koja nije imala nikakav negativan rezultat, već mi je zagladila kožu i nekako ju osvježila. Maska dolazi u pakiranju od 100 ml u mekanoj plastičnoj ambalaži koja će dopustiti da u potpunosti iscijedite sav sadržaj. Oduševila me činjenica da svaki proizvod ovog brenda nosi na sebi zaštitnu foliju i ako je ona neoštećena možete biti sigurne da ju nitko prije vas nije otvarao.

deep down detox

Ono što je bitno uzeti u obzir kada kupujete preparate za njegu kože je tip kože i godišnje doba. Nerijetko nam se svima pojačano luči masnoća u toplim mjesecima pa i preparativu treba tome prilagoditi. Kako imam zimi normalnu kožu, a ljeti masnu T-zonu mogu tvrditi da ova maska lagano regulira lučenje masnoće i preporučila bih ju svima s normalnom, kombiniranom i masnom kožom. Osobe sa izrazito suhom kožom, zaista ne znam kako bi se na vama ponašala iako je ova maska namijenjena svim tipovima kože.

ingrediants-formula10.0.6-deep-down-detox

Tekstura proizvoda je gusta, boje pijeska i svježeg mirisa naranča. Nanosi se na lice, ostavi 15 minuta da djeluje i vrlo lako ispire vodom nakon čega vam je lice potpuno zaglađeno i mekano. Osobno nakon toga nanesem hidratantnu mazalicu i kidnem na spavanje.

deep down detox in action

Ovu masku možete kupiti u Kozmo drogerijama po cijeni od 39,90 kuna. Također, masku je moguće kupiti u manjim pakiranjima, ali nisam sigurna koliko je točno cijena (oko 10 kuna).

Koristite li maske za lice, kakvo je vaše mišljenje o njima, koliko ih često koristite, možete li predložiti neke koje su vam se pokazale korisnima i za što?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

Related posts:

Martina

10 Comments

  1. koristim Merz masku s bijelom glinom jer mi nekako najbolje očisti pore, a bijela glina ne isušuje (no ne utječe na lučenje sebuma)

    Kupit ću ovu u vrećici pa probati :)

  2. Jel to nova maska iz nove linije Kozma?

    Koristim Lierac masku za hirataciju i Balea sa bijelom glinom, za sada mi je to dobitna kombinacija, ali uvijek volim probati nove :)

    • Da, ako se ne varam brend nudi 2 razlicite maske, skroz sam zaboravila napisati mjesto prodaje i cijenu, evo sad cu nadopuniti. I hvala na prijedlogu, budem ih otisla pogledati.

  3. Meni isto zimi koža normalna, a ljeti t-zona ajme, ajme! Da znaš da ću kupit ovu masku, al za početak ono manje pakiranje! Obožavam maske za lice i vrlo često ih koristim. Do sad mi je naaaaajdraža bila jedna Lush maska, a ostalih se vrlo brzo zasitim.

  4. Koristim isključivo domaće ili prirodne maske, nekako mi se vidi previše sastojaka na ovoj maski, ne privlači me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *