MAC ALL ABOUT ORANGE SWATCHES

M•A•C Sweet & Sour and M•A•C Sushi Kiss

MAC_all_about_orange01

Ako me redovno pratite već znate da volim isprobavati sve boje, da padam na količinu i različitost svih mogućih nijansi ruževa, sjenila, olovaka, sjajila, rumenila… Da, naravno da vam sve to ne treba, ali s druge strane zašto se povremeno ne bi izbacili iz svoje ugodne i sigurne zone neutralinih nijansi i isprobale nešto potpuno neobično za vas.

MAC_all_about_orange03

Iz nove kolekcije izabrala sam dva ruža koja su me privukli na prvi pogled, iako nisam imala pojma kako će mi pristajati, moram priznati da sam zadovoljna i da sam si drugačija što je meni zabavno.

MAC_all_about_orange09

Radi se o dvije nijanse, Sweet & Sour i Sushi Kiss. Jedina mana ovih ruževa je što se pomalo uvlače u borice usana, ali lagano ublažim taj dojam nanošenjem melema za usne koji ih omekša, višak blago obrišem prislanjanjem maramice na usnice i zatim ravno iz ambalaže nanesem proizvod. Solidna kvaliteta, ne isušuju dodatno usne, a ova kolekcija pruža sav mogući izbor od breskvaste do izrazito žarke narančaste stoga vjerujem da svatko može pronaći nijansu koja mu pristaje.

MAC_all_about_orange02

Pokušavam vam ispuniti želju i pisati puno o MAC kozmetici koju posjedujem kako bi lakše naručile neke vama dugoželjene proizvode, ali kao i u svakom postu želim naglasiti da se pazite fejkova i preprodavača koji su nepouzdani. Osobno ne kupujem preko oglasnika kozmetiku tako da mi je teško reći nešto više na tu temu osim da je MAC vjerojatno najkopiraniji kozmetički brend.

MAC_all_about_orange04

Ukoliko nemate mogućnost kupovine MAC proizvoda, a želite se počastiti narančastom mazalicom, sretne ste jer mnogi su brendovi upravo ovu boju stavili u prvi plan kolekcija Summer 2013.

mac-SWEET&SOUR-SUSHI-KISS

Cijena svakog ruža je €18.50, a ja sam svoje dobila na poklon *-*

Imate li narančastu mazalicu za usne? Možete li preporučiti vama drage ruževe koji su dostupni na našem tržištu?

Martina, Alter Ego Style.

Please share!

Related posts:

Martina

5 Comments

  1. Sweet je baš lijep. Škicnut ću si nešto slično. Nisam baš neka od ruževa pa mi je limit.. nekih 30 kn :D

    • Jednom sam kupila Catrice narančasti, poluprozirni ruž i bila skroz zadovoljna, ali mislim da je proslo preko godinu i pol… Pogledaj njih, jeftini, a sasvim solidni za izguštati se u nekoj nijansi :*

  2. Joj divni su! Imam tooonu narančastih i crvenih nijansi… Može se naći u našim drogerijama i L’Oreal, Maybelline, Catrice… Ima ih. :)

  3. divni su! Ali s narančastim ruževima nemam baš sreće-izgledam nekako bolesno :( ( jer vjerojatno nisam naletila na odgovarajuću nijansu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *