MAC EYESHADOWS FOR AUTUMN 2013

MAC2

Zadnjih dana uporno posežem za slijedećom kombinacijom sjenila, smatram da se radi o odličnim kontrastima za jesen, uvod u zimu. Sjenila sama po sebi ispunjavaju sve moje potrebe, dovoljna su ukoliko želim najjednostavniji dnevni look pa sve do najdramatičnijeg.

mac

Gleam je prekrasna i svjetlucava nijansa, nešto grublje teksture, ali oooh-so-pretty!!! Topla bež nijansa sa suptilnim zlatnim česticama meni najčešće služi kao highlight-er.

Cranberry je vrlo posebno sjenilo, vrlo intenzivno, predivne burgundy, crvenkasto – ljubičaste nijanse. Savršena nijansa pogotovo za trendove koji se nameću ove godine.

Amber Lights je nijansa toplog zlata, ali u sebi nosi i ton bakra. Savršeno se stapa s Cranberry, kombinacija ova dva sjenila je nešto savršeno.

Espresso kao mat hladno smeđe sjenilo ovdje je da bi uravnotežilo svjetlucavost i boje, mislim da idealno odgovara ostalim nijansama i da je također iskoristivo za obrve, eyeliner, naglasak konture oka. Predivna i osnovna smeđa nijansa.

mac4

Sjenila u akciji:

mac-4

 

Jesu li i vas osvojile jesenske boje već i da li prilagođavate make up godišnjim dobima?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

Related posts:

Martina

11 Comments

  1. I mene nekako ove godine zovu (da, zovu… sestra kaže da sam loco, ali eto, zovu me) ove bordo, burgundy, šljivasto – ljubičaste. Čudno, jer do nedavno ljubičaste nisam ni primjećivala. I sad sam na sto muka jer sam stvarno odlučila malo prestati nagomilavati sjenila, mislim, doista nema potrebe, ali nemam nijednu baš onako special burgundy nijansu… Na kraju ću popustiti i naručiti Sleek Vintage Romance. Nije skupa, ali opet je paleta. Koje muke, ha?

  2. Cranberry mi je predivna boja i vec neko vrijeme pokusavam pronaci jeftiniju alternativu kod nas ;) Ako imas prijedlog slusam :p

  3. Cranberry je prekrasna nijansa, bas za jesen! Kako mi je MAC nedostupan, mislim da ću naručiti jedno NYXovo sjenilo koje je odličan dupe :D

  4. boje su kao da sam ih ja posložila :D Rijetko stavljam sjenila (ljenčina sam),ali ih gooomilama

  5. Mislim da su sve cure slozne u jednom. Prekrasna nijanse, ali Cranberry se posebno istice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *