MAKE UP FACTORY No. 460

MAKE-UP-FACTORY-460

Jedan od mojih najomiljenijijh jesensko – zimskih mazalica za nokte, obožavam ovu Burgundy nijansu iz Make Up Factory-a. ♥

MAKE-UP-FACTORY-460 (2)

MAKE-UP-FACTORY-460 (6)

Staklena ambalaža, sjajni plastični čep, ravna i tanka četkica obilježja su koja prate Make Up Factory lakove za nokte. Nijansa 460 hladna je, ljubičasto crvena nijansa koju možete nanijeti u 2 sloja za potpuno neproziran, tamniji finiš, dok nanos jednog sloja daje nešto prozirniji finiš, ali i svjetliju nijansu. Na slikama su dva premaza bez nadlaka i podlaka.

MAKE-UP-FACTORY-460 (5)

Lak je vrlo dugotrajan, relativno se brzo suši, visokog je sjaja. Dolazi u pakiranju od 9 ml po cijeni od 69 kuna (Muller). Htjela bih napomenuti da sam ovaj lak kupila prošlu zimu i da je dočekao ovu jesen u savršenom stanju. Nisu se razdvojile faze, lak se nije osušio, boja je bogata i identična originalnoj. Sve u svemu, moj miljenik među lakićima kojeg je najbolje potrošiti unutar 24 mjeseci od otvaranja.

Koja je vaša zimska beba ove sezone?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

Related posts:

Martina

12 Comments

  1. Predivna jesenska boja.Pohvale za fotke i uredne noktiće :)
    Trenutno na noktima imam p2 seductive,moj prvi sand lakić :) A favorit mi je definitivno p2 691 can’t get enough. Koristim samo p2 lakove odnedavno, duže mi izdrže na noktima od Opija.

  2. Predivna prava jesensko zimska boja! upravo sam kupila par jesenskih lakova, smedje crveni, zagasito ljubicasti i taaamno crveni, gledam ovu ljepotu i imam osjecaj da cu morati potraziti ovako neku nijasnu.

    • Hahahha, nemoj me mrziti :D :D meni je ova boja bas posebna, miks te ljubicaste i crvene, bas ju volim i ne mogu si pomoci ♥

  3. baš je odlična boja :D Imam nešto tamniju nijansu isto od prošle godine i još je super maziva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *