BEAUTY BLOG DAY

Hrvatska beauty blogosfera, u ovom trenu, broji 84 aktivnih beauty blogerica i jednog beauty blogera. Iako je snijeg spriječio neke da stignu na BB Day, okupili smo se u velikom broju. Destinacija samog eventa bila je u prostorijama Moto-Ris (Volvo i Mitsubishi Motors) Oreškovićeva ulica 3b, Zagreb, koji je ujedno i organizirao prijevoz za blogere bez vlastitog prijevoza. Fotkanje na samom ulazu, podjela akreditacija, neka poznata i nepoznata lica, obilaženje prezentacijskih pultova sponzora uz jutarnju kavu, sokove, čaj, kroasane i pite od jabuke koje nam je osigurao Catering Lido brzo je popunilo predviđeno vrijeme Registracije i pića dobrodošlice.

Pozdravom dobrodošlice započela je svoj uvodni govor Ana Popović Kišur, glavna urednica prvog hrvatskog online beauty magazina Ogledalo. Uvijek nasmijana Ana koja toliko nesebično podržava i gura hrvatsku beauty blog scenu otkrila nam je da je ideja ovog eventa nastala prije godinu dana.

Što nas je dočekalo?

Dva predavanja, tri prezentacije, ručak, neformalno druženje, pokoje iznenađenje, izabrali smo Beauty Blogericu godine, papali tortu i pozdravili se uz želju da se sve ubrzo ponovi…

Kako čitati statistiku by Damir Podhorski

Prvo predavanje pod nazivom Google Analytics održao je Damir Podhorski (www.escapestudio.hr). Google Analytics, besplatna usluga koju nudi Google, generira detaljne statistike o nekoj web stranici vezane za njenu posjećenost. Iako koristim upravu ovu aplikaciju bilo je zanimljivo proći kroz savjete kako postati uspješan bloger, poboljšati statistku i prezentirati se kroz nju.

Društvene mreže (Facebook) kao pomoć u promidžbi by Ping Pong komunikacije?

Mia Biberović iz Ping Pong komunikacije održala je predavanje vezano za Facebook, pravila Facebooka, kako komunicirati sa svojim fanovima i poticati dvostranu komunikaciju. Shvatila sam da nedovoljno uspostavljam komunikaciju s vama i potruditi ću se da to promjenim. 🙂

Uz ova dva predavanja imali smo kratke prezentacije sponzora o novitetima koji stižu na police naših dućana.

Batiste prezentaciju vodila je divna Enisa koja je na trima djevojaka prezentirala tri vrste Batiste šampona za suho pranje, njihov način korištenja i rezultate.

Obzirom da sam se prije više od mjesec dana bacila u borbu protiv celulita, kao naručeno, za dodatnu motivaciju pomogla mi je Somatoline Cosmetic prezentacija. Predstavljanje novog proizvoda koji upravo testiram uz kratko predavanje o preoblikovanju tijela i borbi s masnim naslagama…

Vichy nam je predstavio novi proizvod vezan za bubuljice, prema prezentaciji čuda radi, no više od mene u recenziji koje će uslijediti.

Diesel i Loverdose! Imala sam sreću i dobila parfem u punom pakiranju!

Izabrali smo Beauty Blogericu godine, Vesnu koja od ove godine piše blog u suradnji s blogericom Martinom – Beauty & Mess, koju je HP Hrvatska darovao laptop. Vesni čestitke od srca!

Čokoladna torta 🙂

Na prezentacijskim pultovima moglo se porazgovarati s prezenterom, isprobavati proizvode, a na Vichy pultu i provjeriti koji tip kože imate. Meni je prezentatorica potvrdila da imam normalnu kožu koja ima zadovoljavajuću hidrataciju.

Najavljena je i preslatka dekorativna kolekcija francuskog brenda NovExpert s 0% konzervansa – Lollipops koja bi se ubrzo trebala naći u prodaji i kod nas!

Za kraj, organizatori i sponzori osigurali su nam paket poklona, evo što se sve našlo u mojoj vrečici.

Volim blogati, ali blogam li sama ili s vama?

Komentirajte, predlažite, kritizirajte, pitajte. Svi volimo dobiti feedback, drago mi je da vam mogu pomoći bilo savjetom, recenzijom, slikom. Veselim se svakom komentaru, internet poznanstvu, podjelite vaša iskustva, trikove, savjete.

Veliki pozdrav s Beauty Bloga,

neke slike su posuđene s FB stranice BBDay

Martina, Alter Ego Style

Please share!

    11 Replies to “BEAUTY BLOG DAY 2013 – Hrvatska

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *