Bobbi_Brown-Extreme_Party_MASCARAOd večernje maskare tražim da se ne preslikava, da je intenzivno crna, pruža volumen, produljuje trepavice i da se može nadograditi dva do tri puta bez grudanja, sljepljivanja trepavica i trusenja. Dodatni bonus je udobnost maskare osjetljivim očima i osobama koje nose leće. Kako je Bobbi Brown Extreme Party prošla na testiranju možete pročitati u recenziji.

Vrlo gusta četkica koja ima čvrste dlačice pruža dobru osnovu za rad na trepavicama. Voluminoznost dolazi do punog izražaja već prvim nanošenjem, dok na duljini trepavica mozete raditi prilikom drugog nanosa. Formula same maskare je intenzivno crna i nije mokra. Zapravo pripada maskarama koje imaju nešto sušu formulu, te ukoliko ste navikli na mokre maskare poput L’Orealovih, imati ćete dojam da ste kupili polu zasušenu maskaru. Iskreno, u samom početku korištenja bila sam skeptična da će se maskara osušiti u roku dva tjedna i biti potpuno neupotrebljiva, no tekstura se, tijekom tri mjeseca koliko koristim maskare, nije nimalo promijenila. Također, ono po čemu bih posebno istaknula ovu maskaru je mogućnost nadogradnje. Imam osjećaj da se maskara može nadograđivati koliko god želite bez ikakvog sljepljivanja. Znam da ovo djeluje nevjerojatno, no kombinacija dlačica i formule maskare detaljno isčešljava trepavice i potpuno ravnomjerno nanosi teksturu od korijena prema vrhu.

bobbi-brown-extreme-party-mascara

Što se vizualnog efekta tiče, maskara zaista pruža dramu i idealna je za večernje izlaske. Iznimno je dugotrajna, podnosi plesanje i znojenje, ne preslikava se, drži uvijenost trepavica i nimalo se ne trusi.

S obzirom da prilikom nanošenja maskare puno vremena posvetim samom korijenu trepavica nerijetko mi se dogodi da malo maskare završi na gornjoj vodenoj liniji. Ono što sam primjetila je da formula izaziva suzenje mojih očiju stoga sam nakon nanošenja maskare uvijek očistila vodene linije te tako spriječila neželjeni efekt.

Bobbi Brown Extreme Party Mascara u akciji (jedan nanos):

Bobbi-Brown-Extreme-Party-Mascara

U zaključku mogu reći da se radi o izvrsnoj večernoj maskari koja će vam pružiti dramatičnost, intenzivno crnu boju trepavica, volumen i produljivanje trepavice bez da one izgledaju neuredno. Možete biti sigurni da se neće preslikati niti trusiti te da ćete se moći igrati s nadogradnom slojeva koliko želite bez grudanja i sljepljivanja. Svakako trebam napomenuti da maskara može iritirati osobe s jako osjetljivim očima. Što se tiče kontaktnih leća, pokazala se dobrom, nije me iritirala i davala osjećaj grubih i teških trepavica.

Da li bih kupila ponovno ovaj proizvod? Već jesam.

Cijena 229,00 kn i može se kupiti na Bobbi Brown prodajnim mjestima (Douglas parfumerije Trg bana J. Jelačića, Arena Centar prizemlje Zagreb i u Anabella parfumeriji u shopping centru Joker, Split)

Martina, Alter Ego Style

 

Please share!

    15 Replies to “BOBBI BROWN EXTREME PARTY MASCARA”

    1. Ostala sam bez teksta, odlicna recenzija i stvarno se ne mogu nagledati kako dobro maskara izgleda!!! I oci su ti cista hipnoza <3

    2. Biljezim si ju za iducu kupovinu, sve sto trazim u maskari ima, hvala na jos jednom otkrivenom proizvodu, moram ti reci da sam preko tebe otkrila vec dva proizvoda koja kupujem stalno i savrseni su. Izgleda da volimo iste stvari.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *