Follow my blog with Bloglovin
With top gloss

Follow my blog with Bloglovin
s prozirnim lakom za sjajOoooh My God, how I love this nail polish. This is so beautiful color with metal effect, it dries matte but on the other hand it contains this beautiful sparkles that gives whole new dimension to this nail polish. Again, just love it.

Very cheap, fast drying nail polish that stays for days. You will need two coats to achieve opaque look and also, if you like you can play with gloss top coat.

I can’t say anything bad because I believe that this is the best nail polish from Catrice that I have ever tried. It is one of my favorite Autumn color.

Martina, Alter Ego Style

Jedan od najboljih lakova koje sam isprobala od Catrice kozmetičkog brenda. Iz linije Metal Effect dolazi ovaj poseban lak, No. 905, koji je neproziran nakon dva sloja, suši se jako brzo i traje danima. Ovo definitivno nije top gloss lak već se suši u mat obliku, ali zbog svjetlucavih čestica ima neku posebnu notu koju nažalost nisam mogla nikako uhvatiti fotoaparatom. Prekrasna jesenska boja, ove godine meni jedna od favorita.

bez prozirnog laka za sjaj
 

Catrice kozmetika u Hrvatskoj je dostupna na prodajnim mjestima Muller i Kozmo, ako postoji još neko mjesto, molim Vas da mi napišete.

Martina, Alter Ego Style

Please share!

  3 Replies to “CATRICE STEEL MY SOUL CATRICE STEEL MY SOUL

  1. Zaista je prekrasna nijansa, jako jako mi se sviđa.
   Znam da ima u Kozmo drogerijama Catrice, ne znam zašto nema i u ostalim drogerijama, jer nerjetko dođem i ne kupim ono što sam htjela jer nema više.
   U Mulleru sam čula da ima, no zadnji puta sam brzinski prošla drogerijom i nisam uopće vidjela Catrice :/
   Već sam te u jednom navratu pitala za set obrva Catrice. Nisam ga još kupila, jer sam se odlučila ipak za olovku (brža i jednostavnija alternativa). Da li si probala Catrice olovke ? Dvoumin se između te i Artdeco, ne znam koja bi bolja bila..

   1. Iskreno ne znam kakva je Artdeco olovka za obrve jer ju nikad nisam probala pa ti ih ne znam usporediti, ali od Catrice imam dvije olovke za obrve i njihov set sjenila za obrve. Ja preferiram set s time da sjenila ne nanosim sa njihovom četkicom koja se nalazi zajedno s pincetom u setu, vec sa Stila kistom br. 10 jer je čvršći i definira jako tanke linije. Kad se bas zelim posvetiti obrvama onda koristim i olovku i set, prvo olovku i zatim tamnijom nijansom u setu naglasim dodatno sto treba. Olovke za obrve su im dobre, dolaze u tri nijanse, ja imam No.020 i No.030 i imaju četkicu na sebi. Nekad ih znam koristiti i na očima. Puno su brže za nanijeti, s njima se bas ne da postici jako definirana obrva, ali se na brzinu da popuniti svaki nedostatak. Ako imas srece da si nades nijansu koja ti odgovara biti ce ti super i jedno i drugo, samo razmisli sto ti vise volis koristiti 🙂

    Nisam dugo napravila post o obrvama i definitivno cu ga napraviti ovaj tjedan, pa ako do tad ne kupis pogledaj na blogu koji efekt ti se vise svida.

    Za Artdeco mogu reci da obozavam njihove olovke za oci, pogotovo waterproof soft eyeliner liniju, ima odličnih nijansi, i dosta su kvalitetne, pa vjerujem da su i one za obrve jako dobre. Bitno je samo da pogodis nijansu koja tebi odgovara:)

    LP, Martina

  2. Puno ti hvala.
   Što se tiče seta, ne vjerujem da itko koristi onaj kistić u setu 😀
   Za sad asam se ipak odlučila na olovku, a koliko sam shvatila nijansa No.010 je za plavuše, pa ću od ovih dvoje vidjeti koja mi nijansa više odgovara.
   I ja inače obožavam Artdeco, maskare, sjenila i oni divnu bazu.
   Obožavam članke o obrvama, veselim se. Samo tako nastavi, volim te čitati 😀

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *