ANASTASIA BEVERLY HILLS HIGHLIGHTING BROW KIT

anastasia beverly hills highlighting brow kit

Obrve su okvir vašeg lica. Predivno mi je vidjeti ženu s urednim i divno uređenim obrvama, prirodno naglašenima, nimalo pretjeranima. Kako odnedavno živim u Britaniji, obrve su nešto što me jednostavno bode u oči. Ovdje vlada trend ”hodajućih obrva”. Prenaglašenost, kockase, crne obrve na plavu kosu uz pretjerano korištenje krema za samotamnjenje i kriva nijansa pudera nešto je što svakodnevno viđam na ulicama.

Vjerujem da smo se svi jednom u životu poveli za nekim trendom, nakon nekoliko godina prelistali slike unazad i nismo znali gdje nam je pamet tada bila. Obrve su sezonu za sezonom hit, naglašene obrve, stroge linije i pomalo dječački look… Ono što je potrebno uzeti u obzir dok vas primi manija za nekim trendom je odmaknuti se malo od hirovitosti i vidjeti kako to uistinu Vama pristaje. Ukoliko na svojim slikama vidite jedino obrve i one jednostavno bodu u oči stanite na kočnicu i smanjite opsesiju.

DSC_0870

DSC_0868

DSC_0869

Jedan od proizvoda za kojim svakodnevno posežem već skoro dva mjeseca upravo je Anastasia Beverly Hills Highlighting Brow Kit. Radi se o paleti koja sadrži tri sjenila za obrve i oči koja se mogu koristiti suhom ili mokrom aplikacijom, te tri nijanse iluminatora. S ovim proizvodom imam težak love/hate odnos. Volim nijanse sjenila, često za njima posežem – i kada je u pitanju uređivanje obrva, ali i kao savršene mat nijanse za konturu oka. Minus sjenilima je što su iznimno praškasta i jako se truse. Svjetlucavi puder sadrži tri savršene nijanse, ali svjetlucave čestice su prevelike i definitivno neprikladne za svaki dan jer licu ne pružaju suptilan, zaigrani sjaj i blistavost, već se sve to nekako umanji zbog tih velikih šljokica i na kraju djeluje pomalo jeftino.

DSC_0864

DSC_0874

DSC_0877

Pišući ovo, nije mi jasno zašto onda ipak toliko posežem za ovim proizvodom i nakon razmišljanja mogu zaključiti da sam jednostavno zažmirila na te mane zbog nijansa koje su mi savršene. Sjenila za obrve su, za moje potrebe, idealnih boja, odlično pigmentirana i nanose se ravnomjerno, dok svjetlucave pudere nanosim s oprezom imajući u vidu da mogu lako pretjerati. Ambalaža je od tvrdog, oslikanog papira, zatvara se na magnet i sadrži ogledalo. Proizvod u pakiranju dolazi s tester pakiranjem prozirnog gela za obrve koji je vrhunski.

anastasia beverly hills highlighting brow kit

Sumnjam da bih ovaj proizvod ponovno kupila i da bih ga širokog srca preporučila svima. Vjerujem da brend Anastasia Beverly Hills u svojoj ponudi ima puno bolje proizvode.

Cijena €32, Schiphol Airport, Amsterdam.

S čime vi uređujete svoje obrve?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

Related posts:

Martina

One Comment

  1. Baš mi je žao da nisi zadovoljna paletom koliko bi željela biti …. Ja recimo obožavam njihovu brow wiz olovku za obrve, zaista je jedinstvena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *