anastasia beverly hills highlighting brow kit

Obrve su okvir vašeg lica. Predivno mi je vidjeti ženu s urednim i divno uređenim obrvama, prirodno naglašenima, nimalo pretjeranima. Kako odnedavno živim u Britaniji, obrve su nešto što me jednostavno bode u oči. Ovdje vlada trend ”hodajućih obrva”. Prenaglašenost, kockase, crne obrve na plavu kosu uz pretjerano korištenje krema za samotamnjenje i kriva nijansa pudera nešto je što svakodnevno viđam na ulicama.

Vjerujem da smo se svi jednom u životu poveli za nekim trendom, nakon nekoliko godina prelistali slike unazad i nismo znali gdje nam je pamet tada bila. Obrve su sezonu za sezonom hit, naglašene obrve, stroge linije i pomalo dječački look… Ono što je potrebno uzeti u obzir dok vas primi manija za nekim trendom je odmaknuti se malo od hirovitosti i vidjeti kako to uistinu Vama pristaje. Ukoliko na svojim slikama vidite jedino obrve i one jednostavno bodu u oči stanite na kočnicu i smanjite opsesiju.

DSC_0870

DSC_0868

DSC_0869

Jedan od proizvoda za kojim svakodnevno posežem već skoro dva mjeseca upravo je Anastasia Beverly Hills Highlighting Brow Kit. Radi se o paleti koja sadrži tri sjenila za obrve i oči koja se mogu koristiti suhom ili mokrom aplikacijom, te tri nijanse iluminatora. S ovim proizvodom imam težak love/hate odnos. Volim nijanse sjenila, često za njima posežem – i kada je u pitanju uređivanje obrva, ali i kao savršene mat nijanse za konturu oka. Minus sjenilima je što su iznimno praškasta i jako se truse. Svjetlucavi puder sadrži tri savršene nijanse, ali svjetlucave čestice su prevelike i definitivno neprikladne za svaki dan jer licu ne pružaju suptilan, zaigrani sjaj i blistavost, već se sve to nekako umanji zbog tih velikih šljokica i na kraju djeluje pomalo jeftino.

DSC_0864

DSC_0874

DSC_0877

Pišući ovo, nije mi jasno zašto onda ipak toliko posežem za ovim proizvodom i nakon razmišljanja mogu zaključiti da sam jednostavno zažmirila na te mane zbog nijansa koje su mi savršene. Sjenila za obrve su, za moje potrebe, idealnih boja, odlično pigmentirana i nanose se ravnomjerno, dok svjetlucave pudere nanosim s oprezom imajući u vidu da mogu lako pretjerati. Ambalaža je od tvrdog, oslikanog papira, zatvara se na magnet i sadrži ogledalo. Proizvod u pakiranju dolazi s tester pakiranjem prozirnog gela za obrve koji je vrhunski.

anastasia beverly hills highlighting brow kit

Sumnjam da bih ovaj proizvod ponovno kupila i da bih ga širokog srca preporučila svima. Vjerujem da brend Anastasia Beverly Hills u svojoj ponudi ima puno bolje proizvode.

Cijena €32, Schiphol Airport, Amsterdam.

S čime vi uređujete svoje obrve?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

    One Reply to “ANASTASIA BEVERLY HILLS HIGHLIGHTING BROW KIT”

    1. Baš mi je žao da nisi zadovoljna paletom koliko bi željela biti …. Ja recimo obožavam njihovu brow wiz olovku za obrve, zaista je jedinstvena.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *