MAC warm neutral 15 eyeshadow paleta sadrži 15 neutralnih sjenila toplog tona te je stalna postava MAC prodajnog asortimana diljem svijeta. Sama paleta crna je i plastična s transparentnim poklopcem, a zatvara se na magnet. Cijenim što je MAC uveo konačno palete s prozirnim poklopcem jer se kod starih nije moglo znati što se u paleti nalazi dok ju ne otvorite.

macwarmpalette15eyeshadows

macwarmpalette15eyeshadows

Razmaz sjenila je na unutarnjoj strani podlaktice. Nijanse su slikane prema redoslijedu slijeva na desno po redovima u paleti (gornji, srednji i donji red) na danjem svijetlu, bez blica.

mac-warm-palette-x15-swatch

 • Hey (Veluxe Pearl) vrlo nježna, svijetla nijansa koja u sebi nosi ton breskve. Sjenilo je svilenkasto na dodir i dobro pigmentirano.
 • Warm Breeze (Satin) jako, jako svijetlo koraljna nijansa, skoro mat, no u sebi ima jedva primjetne svjetlucave čestice. Srednje pigmentirano sjenilo.
 • Gingersnap (Frost) pravo ljetno sjenilo rozog tona, vrlo dobre pigmentiranosti. Vrlo često za njim posežem i jedno je od mojih favorita. Odlično se blenda.
 • Dark Brew (Velvet) radi se o tamnoj, pomalo prljavoj burgundy smeđoj nijansi koja u sebi ima roze svjetlucave čestice. Srednje pigmentirano sjenilo koje se može nadograditi do potpuno neprozirnog uz bazu za sjenilo. Blenda se nešto teže od drugih sjenila no divno je za dnevno konturiranje i naglasak linije trepavica.
 • Dance In The Dark (Matte) mat tamno smeđe sjenilo nešto hladnijeg tona. Pigmentacija je slabija, može se nadograditi, ali zbog praškaste formule sjenilo se trusi (naviše od svih u ovoj paleti).

mac-warmpalette-x15-swatches

 • Brule (Satin) sjenilo satenskog finiša no zapravo je skoro potpuno mat. Trenutno je iste nijanse kao moja koža pa se swatch slabo vidi. Pigmentiranost mu je slabija i osobno ga koristim kao bazno sjenilo preko cijelog kapka kako bi se druga sjenila bolje blendala i koža kapaka bila prekrivena i izjednačena.
 • Vanilla Extract (Frost) svijetlo bež sjenilo sa zlatnim česticama. Vrlo lijepa i suptilna nijansa srednje pigmentiranosti. Odlično za sve look-ove gdje želite postići izgled ”vaše kože samo ljepše”.
 • Honey Lust (Lustre) topla bakrena nijansa. Vrlo dobra pigmentacija sjenila i topla preporuka – nanositi ga mokrim kistom – predivno!
 • Amber Lights (Frost) je već dulje vrijeme jedno od mojih omiljenih MAC sjenila. Radi se o toploj, narančasto zlatnoj nijansi iznimne pigmentiranosti. Odlično se blenda, privlači poglede i može se koristiti u bezbroj kombinacija. Velika preporuka!
 • Saddle (Matte) vrlo kvalitetno mat sjenilo. Nije prepraškasto, dobra pigmentiranost, savršeno blendanje, moguća nadogradnja do neprozirnog. Nijansa je terracotta-ciglasta-srednje toplo smeđa.

macwarmpalette15eyeshadowswatches

 • Lemon Tart (Veluxe Pearl) vrlo svijetla, limunasto zlatna nijansa s dobrom prekrivnom moći. Aplicirano mokrim kistom stvara svjetlucav metalik efekt.
 • Creative Copper (Lustre) također pomalo metalik nijansa, kako i samo ime kaže, brončanog tona. Odlična pigmentacija.
 • Butterfudge (Satin) nježni smeđe zlatni tonovi sjenila u početku me nisu previše privlačili no kako je vrijeme odlazilo tako sam se uhvatila da sve češće posežem za ovom nijansom. Vrlo lijepo sjenilo, dobra pigmentiranost i ekspresno blendanje.
 • Divine Decadence (Velvet) osobno također jedan od favorita. Predivno i moćno sjenilo za plave oči. Srednja pigmentiranost koja se divno nadograđuje. Topla smeđa nijansa sa zlatnim česticama.
 • Unwind (Veluxe Pearl) prljavo zlatno sjenilo, čak bih rekla da ima i određeni zelenkasti ton u sebi. Intenzivno pigmentirano, vrlo svilenkastog, pomalo kremastog finiša.

MAC WARM EYESHADOW PALETTE

Ova paleta je stalna postava MAC asortimana. Cijena je £65.00 = 606kn (UK), €125.00 = 947 kn (Nizozemska), $100.00 = 555 kn (USA) zbog čega, ukoliko se odlučite na kupovinu, pripazite jer su razlike dosta velike. U UK je cijena pojedinačnih refil sjenila £10.00, a prazna paleta £6.50 stoga smatram da je ova paleta zaista povoljna zbog više od duple uštede.

Ono što mnoge zanima, mogu li se sjenila vaditi iz palete(?), ne, ne možete izvaditi sjenila iz palete jer su zaljepljena, niti birati i zamijeniti sjenila ako imate dupla.

U zaključku – odličan omjer cijene i kvalitete. Ukoliko se šminkate neutralnim sjenilima svakako pogledajte nove MAC Cool i Warm palete.

Sve o MAC Cool Neutralnoj paleti sa 15 sjenila, njene swatcheve i opis sjenila, možete potražiti ovdje.

mac-cool-neutral-x15-palette (3)

Martina, Alter Ego Style.

 

 

Please share!

  One Reply to “MAC WARM NEUTRAL EYESHADOW x 15 PALETTE”

  1. Predivna je! Ne znam je li mi ljepša ova ili Cool paleta. Imamo par istih favorita 🙂 Definitivno mi idu na “to buy” listu, iako će pričekati jer imam suludu količinu sjenila, a sve rjeđe ih nosim jer nemam ni volje ni vremena pa sam u fazi BB/korektor/obrve/setting powder/maskara/blush i bold lip da ne izgledam baš uber dosadno i korporativno.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *