LANCOMEBLUSHSUBTIL-ROSEPARADIS

Kozmetička kuća Lancome ove je godine na svom vrhuncu. Već sam vam ranije pisala o mnogobrojnim novitetima koje sam imala prilike isprobati ranije ove godine prilikom čega sam za vas napravila swatcheve ljetnih nijansi ruževa kao i nijanse novog, iznimno laganog tekućeg pudera, no u ovom postu vam donosim recenziju rumenila kojeg sam istestirala u raznim uvjetima – Lancome Blush Subtil u nijansi Rose Paradis, broj 021. Ukoliko vas zanima moje mišljenje nastavite čitati.

Blush Subtil, nova rumenila koja dolaze u elegantnom, čvrstom, plastičnom pakiranju sjajne crne boje uz zlatni detalj ruže; dugogodišnji logo kozmetičke kuće Lancome. Unutrašnjost ambalaže sadrži veliko ogledalo, 6 grama samog proizvoda i aplikator za nanošenje. Rumenilo je najbolje upotrijebiti u roku od 24 mjeseci od otvaranja.

LANCOME BLUSH SUBTIL-ROSEPARADIS3

Tekstura rumenila je svilenkasta i izrazito pigmentirana. Iako se radi o rumenilu u kamenu, odnosno rumenilu koje je praškaste teksture, ono se nimalo ne trusi i čestice proizvoda ne lete na sve strane kada se kistom prelazi po površini rumenila. Također, formula je bez ulja te ima svojstvo apsorpcije ulja, odnosno masnoće kože. Iako ima funkciju da upija masnoću, želim napomenuti da nimalo ne isušuje obraze niti djeluje suho na licu, naprotiv, vrlo je ugodno i obrazi djeluju zdravo i svježe. Nijansa Rose Paradis ima vrlo jak pigment zbog čega je potrebno minimalno proizvoda i ne pretjerivati u nanošenju. Najdivniji efekt s ovim rumenilom postižem koristeći duo fiber kist za lice iz limitirane kolekcije Real Techniques koji uhvati manje proizvoda na dlačice i nudi bolju kontrolu nanošenja. Ovaj proizvod se savršeno blenda i pripada u kategoriju vrlo dugotrajnih rumenila (preko 8h).

LANCOMEBLUSHSUBTIL-ROSEPARADIS2

LANCOME ROSE PARADIS-BLUSH-SWATCH

Lancome Blush Subtil Rose Paradis predivna je mat roza nijansa hladnog podtona i licu pruža izgleda prirodno zarumenjenih obraza. Rekla bih da je boja prikladna jednako za svijetlu put kojoj će pružiti vedrinu i ozariti lice, kao i za tamnu put gdje će njegova intenzivna boja doći do izražaja odnosno neće se izgubiti niti lice činiti sivkastim.

Ova rumenila dolaze u raznim nijansama od vrlo nježnih do izrazito jakih te pokrivaju pigmente od smeđih preko narančastih, crvenih i rozih.

Cijena *biti će stavljena naknadno no oko 180 kn ako se ne varam

U zaključku mogu reći da je ovo jedno od mojih top 5 rumenila u ovim toplim danima, vrlo često posežem za njim jer u trenutku probudi i pruži svježinu mom licu, a njegova dugotrajnost je nešto što i najviše cijenim.

PR poklon

Martina Alter Ego Style

Please share!

    2 Replies to “LANCOME BLUSH SUBTIL in ROSE PARADIS”

    1. Jako volim Lancome kozmetiku, pogotovo rumenila i maskare! Ja sam si prošle godine na jednom putu u inozemstvo kupila Blush Subtil Shimmer rumenilo u nijansi Blushing Tresor i nema te riječi kojom mogu opisati svoje oduševljenje ovim proizvodom! A sasvim slučajno mi je uletio jer sam zapravo planirala kupiti NARS Orgasm, no usporedila sam ih i shvatila da su poprilično slični a s obzirom da je Lancome tada imao super poklone uz kupnju odlučila sam se za njihovo rumenilo. Nakon skoro godinu dana intenzivnog korištenja još mu nisam dotakla dno i smatram ga jednom od najpametnijih kozmetičkih ulaganja ikad. 🙂

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *