bobbibrown-potrouge

Srpanj će biti mjesec darova za 10 najsretnijih povodom +10 000 fanova na Facebook stranici Alter Ego Style. Iznimno sam sretna zbog ove brojke i kao zahvalu odlučila sam za vas pripremiti nekoliko nagradnih igara.

Orbico Beauty sponzorira današnju nagradnu igru i poklanja jednom sretniku  Bobbi Brown Pot Rouge u nijansi 31 Hibiscus. . Radi se o Lip and Cheek proizvodu u kremastoj formuli koji je namijenjen mulititaskingu kakav najviše i volimo. Bobbi Brown filozofija kaže da malo boje na obrazima u trenu uljepšava žensko lice te ističe kako su nijanse Bobbi Brown rumenila inspirirane prirodnim bojama ženskih obraza.

Bobbi-Hibiscus

Bobbi Brown Pot Rouge kremasto rumenilo pogodno je za sve tipove kože, može se koristiti samostalno ili kao baza za rumenilo u kamenu. Proizvod je moguće kupiti u slobodnoj prodaji u Douglas Trg parfumeriji (Zagreb) po cijeni od 224 HRK.

temptalia

Preuzeto s Temptalia.

PRAVILA IGRE:

Sve što trebate je ispod ovog posta napisati komentar. Igrati se možete zaključno s 17.-im srpnjom nakon čega će RANDOM ORG izabrati pobjednika. Vaš kontakt biti će dostavljen sponzoru kako bi vam sponzor mogao poslati nagradu. Molim vas da jedna IP adresa sadrži jedan komentar.

Druge aktivne nagradne igre povodom 10 000 fanova na FB:

Hvala svima i sretno!

Martina, Alter Ego Style

 

+++++++++++++++IWA23 ČESTITAM!+++++++++++++++

pobjednikbb

Please share!

  85 Replies to “BOBBI BROWN DARIVANJE POVODOM 10 000 FACEBOOK FANOVA”

  1. Predivne su boje, uvijek nekako zaobilazim kremasta rumenila, ali ovo mi se čini predivno i nosivo na mojoj jako svjetloj koži.

  2. Čestitam na 10 000 fanova! I želim ti još barem toliko 🙂 A ovo darivanje je predivno, sretna će biti cura koja ga osvoji 🙂 🙂

  3. Vizualno izgleda toliko dobro, da vjerujem da bih ga svaka žena s ponosom nosila. Ja bih sigurno, jer je totalno po mom guštu i u nijansama koje volim.

  4. Čestitam od srca. želim da ti ta brojka još brzo raste 🙂 . od kad sam saznala za tvoj blog prati m stalno. Provjeravam par puta tjedno ima li sta novo. Postovi su jako kvalitetni i slike prekrasne. Samo nastavi sa dobrim radom 🙂 . so Hapy for you

  5. Prije svega, čestitke na broju fanova!
   Odlično darivanje, voljela bih isprobati ovaj divan BB Pot Rouge 🙂

  6. Jako lijepo darivanje, voljela bi udomiti jedno takvo rumenilo pošto u zadnje vrijeme imam samo muke sa odabirom nijanse, a ova je kao stvorena za mene! 😀

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *