WINTER NAILS

For this winter nails I used white opaque nail polish (Yolizul Fashion – two coats), a top coat clear gloss and I stick this glitter that I bought in Chemaco (Hobby Art Shop -Zagreb, Croatia) while a top coat was still wet. I love this look.

I put so many photos because I struggled with capturing the light on the glitter. I hope it is visible. Do you like it?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

Related posts:

Martina

10 Comments

 1. kako su mi ove šljokice divne.. sutra trk u faktu (hobby art galerija u Sarajevu) da vidim ima li taako nešto :) ))

 2. Inače ne volim šljokičaste kerefeke po noktima, ali ovo je tako lijepo, jednostavno i elegantno *_* I bijeli lak super izgleda u ovoj kombinaciji, inače ga je teško nositi (bar ja tako mislim)…

  • Hvala, i ja ga inace rijetko nosim samog, eventualno ljeti, ovo mi je palo na pamet kad sam radila nokte za Halloween Unicorna :)

  • Cool, I done the same style, gold and black, with a black nail polish, gold nail polish and a sponge, but this glitter you say, sounds fantastic!

 3. Prekrasno, nikad mi nije palo na pamet staviti bijeli lak, a sad bi baš probala nešto slično :) I ove šljokica što strše izvan nokta, jel se to neda izrašpati ili nisi namjerno ?
  Definitivno jedna od tvojih najboljih manikura.

  • E pa bas mi je drago da sam ti dala malo inspiracije, hvala i meni su ovo trenutno najdraži noktići i na meni su već 3 dana. Nisam niti primjetila da su neke šljokice van okvira nokta dok nisam stavila slikice na komp, no ne trebaš ih rašpati jer će pasti same od sebe. Sve druge šljokice stoje i ne mrdaju, ali te s ruba su otpale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *