For this winter nails I used white opaque nail polish (Yolizul Fashion – two coats), a top coat clear gloss and I stick this glitter that I bought in Chemaco (Hobby Art Shop -Zagreb, Croatia) while a top coat was still wet. I love this look.

Kako bih postigla ovakve nokte koristila sam bijeli lak za nokte, Yolizul Fashion, koji postaje neproziran u drugom sloju. Kada se bijeli lak osušio nanijela sam top coat za sjaj na koji sam, dok je još bio mokar, kistom nanijela šljokice koje su bijele, ali se presijavaju u svim bojama. Završni izgled me oduševio. Same šljokice sam nabavila u Chemaco Hobby Art Shopu (Zagreb).

I put so many photos because I struggled with capturing the light on the glitter. I hope it is visible. Do you like it?

Martina, Alter Ego Style

Stavila sam više slika jer sam se dugo mučila uhvatiti točan odsjaj koji ove prekrasne šljokice daju noktima. Nadam se da vam se sviđa.

Martina, Alter Ego Style.

Please share!

  10 Replies to “WINTER NAILS NOKTI ZIME

  1. Inače ne volim šljokičaste kerefeke po noktima, ali ovo je tako lijepo, jednostavno i elegantno *_* I bijeli lak super izgleda u ovoj kombinaciji, inače ga je teško nositi (bar ja tako mislim)…

  2. Prekrasno, nikad mi nije palo na pamet staviti bijeli lak, a sad bi baš probala nešto slično 🙂 I ove šljokica što strše izvan nokta, jel se to neda izrašpati ili nisi namjerno ?
   Definitivno jedna od tvojih najboljih manikura.

   1. E pa bas mi je drago da sam ti dala malo inspiracije, hvala i meni su ovo trenutno najdraži noktići i na meni su već 3 dana. Nisam niti primjetila da su neke šljokice van okvira nokta dok nisam stavila slikice na komp, no ne trebaš ih rašpati jer će pasti same od sebe. Sve druge šljokice stoje i ne mrdaju, ali te s ruba su otpale.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *