SOLEIL TAN DE CHANEL

Brončana baza Chanel Soleil Tan de Chanel, drugim imenom Bronze Universel dolazi u plastičnom, transparentnom, mat pakiranju s crnim sjajnim poklopcem koji na sebi ima otisnuti zlatni logo. Unutar pakiranja nalazi se još jedan transparentni, sigurnosni poklopac. Pakiranje sadrži 30 grama i iako vam se na prvi pogled čini da se radi o maloj količini proizvoda kada ga krenete koristiti shvatiti ćete da bi ga mogle opisati kao skoro nepotrošiv proizvod.

SOLEIL TAN DE CHANEL (3)

SOLEIL TAN DE CHANEL (4)

Kada razmišljam o brončanim puderima i što su mi glavne stavke da bih s njima bila zadovoljna, na prvom mjestu uvijek je nijansa koja ne smije biti narančasta niti presmeđa. Uvijek birajte brončani puder prema prirodnoj nijansi vašeg osunčanog tena. Iako sam svijetle puti, moj podton kože je žut, sunce probudi pjegice, crnim lako i uvijek dobim toplu brončanu boju zbog čega se tamni i nešto hladniji brončani puderi na meni reflektiraju kao jedan zagasit, zmazani ton umjesto osunčane bronce prema kojoj težim. Chanel brončana makeup baza prvensteno nosi topao ton te ima nijansu koja meni savršeno odgovara. No ukoliko vas ovaj proizvod intrigira, svakako ga prije kupovine dobro isprobajte jer na nekim osobama djeluje narančasto.

SOLEIL TAN DE CHANEL (5)

SOLEIL TAN DE CHANEL (6)

Tekstura samog proizvoda je izrazito gusta i iako ga većina Chanel promotora naziva mousse proizvodom imajte na umu da njegova tekstura nije jedna od onim pjenastih, prozračnih mousse formula, već zaista gusta, usuditi ću se reći formula nabijene paste. Ništa negativno, štoviše pozitivno. Pigmentacija je vrhunska i kako sam vam u samoj najavi rekla, ovdje se radi o proizvodu koji ćete moći jako dugo koristiti jer vam je potrebno minimalno proizvoda kako bi postigle osunčan izgled. Formula također sadrži izrazito sitne reflektirajuće čestice koje su na licu neprimjetne, ali i zaslužne za potpuno zdrav izgled lica.

SOLEIL TAN DE CHANEL (8)

SOLEIL TAN DE CHANEL (7)

Soleil Tan de Chanel izrazito je dugotrajan na licu i iako se izričito ne radi o vodootpornoj formuli, ova brončana baza podnosi ljetne vrućine, znoj i izlaske te ostaje na licu praktički od jutra do mraka. Vrlo lako se nanosi i blenda. Osobno ga volim nanositi plosnatim kistom za tekući puder nakon čega ga omekšam pomoću buffing brush-a. Svoj primjerak kupila sam na aerodromu gdje su cijene nešto niže i platila sam ga £23.00, nisam sigurna koliko iznosi cijena u hrvatskim parfumerijama no pretpostavljam da se kreće oko 300 kn ili nešto više.

SOLEIL TAN DE CHANEL (2)

Da li bih kupila ovaj proizvod ponovno i preporučila? Svakako, ovo mi je drugi put da sam ga kupila i preporučam ga svima kojima ova nijansa odgovara. Nudi izvrsnu pigmentaciju, jedinstvenu teksturu, vrlo je dugotrajan, ostavlja zdrav izgled lica i lako se nanosi.

Koristite li brončane pudere i koji su vaši izbori kada su isti u pitanju?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *