Danas je po prvi puta u Hrvatskoj, u zagrebačkom Millenium loungeu, predstavljen inovativni uređaj koji koristi intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL) i nudi pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije – Philips Lumea!

Na ovom ugodnom eventu, u organizaciji Abrakadabra Integriranih Komunikacija, dobili smo uvid o čemu se zapravo radi, što je sve potrebno za korištenje uređaja, na koji način se koristi, dojmovi korisnika, ponuda i cijena.

Nekoliko činjenica koje su me stvarno dojmile:

“…nudi više za vaš novac, jer za razliku od ostalih proizvoda na tržištu ne skriva dodatne troškove. Pri uporabi Philips Lumea uređaja ne morate kupovati skupu dodatnu opremu, kao što su rezervne žarulje.” izjavio je Goran Midžić, Sales Manager Philips Adriatic grupe..

Daniela Trbović, poznata TV voditeljica isprobala je ovaj uređaj, oduševljena je, tvrdi da je bezbolan, brz, jednostavan i da je već nakon dva korištenja primjetila da su dlačice tanje i rijeđe.

dr. med. Jelena Jakić, dermatovenerologinja iz Poliklinike Provena detaljno je ušla u samu pozadinu uređaja i objasnila kako zapravo djeluje i što znači trajna depilacija. Nježnim pulsiranjem svjetla koje djeluje na sam korijen dlačica izaziva fazu mirovanja rasta dlačica čime je njihov rast onemogućen.

Tko može koristiti Philips Lumea uređaj?

Uređaj najbolje djeluje na osobama s prirodnim kontrastom, npr. svijetla put i tamne dlačice. Ukratko, Philips Lumea nije za vas ukoliko se pronalazite u ovim skupinama:

– svijetlo smeđa boja dlačica

– crvenkaste dlačice

– vrlo svijetle i sivkaste dlačice

– afroamerikanci i vrlo taman odnosno crni ten

Zašto je Philips Lumea jedinstveni uređaj na tržištu?

 • Prvi bežični uređaj, omogućava jednostavnu uporabu
 • Bez dodatnih troškova kupovanja žarulja, Philips Lumea omogućava 100.000 (SC2003) ili 80.000 (SC2001) bljeskova
 • Dodatni nastavak za lice s dodatnom UV zaštitom (SC2003)
 • Pet podesivih jačina svjetlosne energije
 • Dovoljno samo 24 sata nakon tretmana ne izlagati se suncu

Na kojim djelovima tijela se uređaj smije koristiti?

Noge, pazuh, bikini zona, trbuh, ruke, a područje lica samo s modelom SC2003.

Način upotrebe:

1. Prije upotrebe obrijte dlačice

2. Na aparatu izaberete intenzitet svjetlosti (ovisi o tenu i boji dlačica, a detalji dolaze u uputstvu)

3. Aparat prislonite na kožu i pričekate pulsirajuće svjetlo

4. Koristite istu metodu svaka dva tjedna dok dlačice više neće rasti nakon čega trajnu depilaciju održavate ponavljanjem postupka svakih 4-5 tjedana.

Proizvod se može kupiti u svim bolje opremljenim prodavaonicama tehnike.

Philips Lumea model i preporučene cijene:

Philips Lumea  SC2003/11 ……………..  3.799,00 kuna

Philips Lumea  SC2001       ……………..  2.999,00 kuna

* razlike u nastavcima, broju pulseva ( SC2001 nema nastavak za lice, ima za 1 cm kvadratni uži okvir odašiljanja zraka energije i nešto manji broj pulsa jednim punjenjem zbog čega je vrijeme uklanjanja dlačica malo dulje)

Zanima me kako se najčešće depilirate, jeste li već probale IPL tehnologiju u kozmetičkim salonima i kako se borite s urastanjem dlačica?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

  One Reply to “PHILIPS EVENT – LUMEA I U HRVATSKOJ, Zagreb 05.04.2013.PHILIPS EVENT – LUMEA I U HRVATSKOJ, Zagreb 05.04.2013.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *