catrice blush

Another cheap and chic, limited edition product, cream to powder blush from Catrice – C01 A WOMAN’S WORLD.

catrice blush

It’s a super bright pink-red shade and as soon as you swatch it, you can see that it’s a lot more wearable than it looks in the pan, giving you a very natural, fresh look. You can also build it up to achieve an intense color, but it is easy to apply a sheer layer for everyday.

catrice blush a

SWATCH

The consistency is very much a cream-to-powder formula, so despite being a cream, it can actually feel a tiny bit drying on the skin if you’re prone to dryness but overall… it’s simply stunning.

swatch 2

As always from CATRICE, the packaging is simple and transparent – easy to be found in your make up bag. It contains 3.5 grams and it is best to use within 12 months of opening.

deklaracija

Catrice Cosmetics in Croatia, is sold only in drugstores Kozmo and Muller. The price of this blush is  4 euros.

Martina, Alter Ego Style

Još jedan jeftin i odličan proizvod, proljetnog limitiranog izdanja, dolazi od kozmetičkog brenda CATRICE – cream to powder blush C01 A WOMAN’S WORLD.

catrice blush

Divna, svijetlo rozo-crvena nijansa, koja je puno lijepša na licu nego u pakiranju. Vašem licu dati će vrlo prirodan, svjež izgled. Također ju možete postepeno izgraditi kako bi se postigla intenzivnija boja, dok je u blagom sloju idealna za svaki dan.

catrice blush a

SWATCH

Tekstura samog proizvoda je kremasta, ali na licu se pretvara u suh, neprimjetan prah čime ćete izbjeći onaj  pretjerano mastan izgled lica. Rezultat je jednostavno zapanjujuć.

swatch 2

Pakiranje je plastično, ali čvrsto, jednostavno i prozirno što Vam omogućava da ga brzo pronađete u svojoj kozmetičkoj torbici. Sadržaj je 3,5 grama i najbolje ga je upotrijebiti unutar 12 mjeseci od otvaranja. Cijena ovog proizvoda je 28,90kn.

Catrice kozmetiku, u Hrvatskoj, možete kupiti u Muller i Kozmo drogerijama.

deklaracija

Da li znate za još koje prodajno mjesto Catrice kozmetike? Kako Vam se sviđa rumenilo i što mislite o ovoj jeftinom brendu?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

  2 Replies to “REVIEW OF CATRICE A WOMAN’S WORLD CREAM TO POWDER BLUSHOSVRT NA CATRICE A WOMAN’S WORLD CREAM TO POWDER BLUSH

  1. Lijepo izgleda! Voljela bi ga ugrabiti, samo nisam vidjela tu LE još uvjek nigdje… znaš li gdje je ima u Zagrebu?

   1. Ima  ga u Kozmo drogerijama – ja sam kupila u onom Kozmu u Importanne centru na Glavnom Kolodvoru, ali nije na stalku sa svom Catrice kozmetikom, vec ti bude na zasebnom stalku, cesto kod parfema. Stalak je manji i na njemu stoje 4 nijanse laka, to rumenilo, sjajila u tubici (srebrno-rozo) sto podsjeca na ljepilo, dvije paletice sjenila koje su super i mozda koji ruz.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *