I think that this mascara is just perfection. It gives good lash with just one or two quick coats, keeps them voluminous and separate. This mascara wont clump your lashes or transfer on you skin.

I think that this is an amazing mascara with very intense, deep black finish. It stay all day long, and after Benefit They’re Real, Diego dalla Palma Prima Visione  and YSL Shocking/Feux Cils  this may be my favorite (drug store) mascara at the moment. I just can’t find anything negative and I would definitely recommend this mascara to anyone.

L’Oreal False Lash Telescopic in action:

It’s silvery sleek packaging, looks a little futuristic, contains 9 ml and it is best to use within 6 months from opening. I bought it on 20% SALE for 75,99 HRK at Kozmo in Zagreb, Croatia.

Did you already try this mascara? Do you have your favorite drug store mascara that you would recommen?

Mislim da je ova maskara jednostavno genijalna. Daje dobar izgled trepavicama u samo jednom sloju, odlično se nadograđuje, ne sljepljuje trepavice, jednako ih čini prividno duljima koliko radi i na povećanju volumena. Ne gruda se i jako dobro razdvaja trepavice čineći ih intenzivno crnima.

Mislim da je ovo jedna od najboljih maskara drogerijskog ranga, ostaje cijeli dan na trepavicama, ne razmazuje se po kapcima, ne iritira, jednostavno joj ne mogu naći zamjerku i u ovom trenu mogu reći da je u samom vrhu meni najdražih maskara uz maskare Benefit They’re Real, YSL Shocking/False Clis i Diego dalla Palma Prima Visione.

Velika preporuka!

U akciji:

Jeste li već probale ovu maskaru? Imate li već svoju omiljenu maskaru koju bi mi preporučile?

Martina, Alter Ego Style.

Please share!

  16 Replies to “REVIEW OF L’OREAL FALSE LASH TELESCOPIC MASCARARECENZIJA L’OREAL FALSE LASH TELESCOPIC MASCARA

  1. ovo je obavezno iduća maskara koju kupujem!! nemogu vjerovat, izgleda ko da imaš one parcijalne umjetne trepavice! savršena je.

  2. Vjerujem da je odlična, jer ima samo pozitivna iskustva s Loreal maskarama.
   A tvoje trepavice su prirodno tako lijepe da ne mogu vjerovati 😀
   Sviđa mi se, kad potrošim maskare koje trenutno koristim definitivno ovu kupujem!

  3. Imaš krasne trepavice :D!

   Već dugo razmišljam da isprobam ovu maskaru jer sam u fazi otkrivanja L’Oreala s kojim sam prezadovoljna…hm…mislim da se ne trebam premišljati :D!

   1. Hvala, ma meni frendice znaju reći da mi je svaka maskara dobra kad su mi trepavice uvinute i duge, ali baš zbog toga mi se maskare preslikavaju po kapcima i podočnjacima i to zna izgledati očajno, do sad mi je od L’Oreala bila najbolja ona 4Xvoluminous, crna ambalaža, ali se preslikavala, da nema toga bila bi mi bolja od ove i dalje.

   1. Hvala 🙂 Nemam se stvarno na sto pozaliti kada se gledaju trepavice, ali evo negativnosti, s bilo kojom maskarom koja se preslikava – jer su trepavice zavinute i treptanjem doticu kozu – zavrsim s crnim podocnjacima i crnilom po kapcima 😀

  4. Ma kad je cura lijepa kao ova sve joj dobro stoji, koju god da maskaru stavi, al eto uspjela me uvjeriti da umjesto M. Factora kupim L oreal 🙂 pusa

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *