And the winners are: Petra B. & Marina.

Please contact me at martina@alteregostyle.com

Kako je ovo moje prvo darivanje, bilo mi je užasno teško izdvojiti jednu osobu, na kraju sam se odlučila za dvije. Glavnu nagradu šaljem Petri B. jer je s njenog linka na facebook profilu najviše ljudi došlo i posjetilo moj blog. Druga osoba je Marina zato što najviše komentira blog što meni puno znači, hvala.

Nadam se da se nitko neće ljutiti na moju odluku i želim još napisati da niti jednu curu osobno ne poznam.

Petra i Marina, molim Vas da mi adresu na koju šaljem poklon pošaljete na mail martina@alteregostyle.com. Marina, tvoj poklon (Loreal BB krema ili Garnier BB krema – izaberi što bi radije od tog dvoje i samo mi reci nijansu) će stići kasnije jer sam na more ponijela samo ove tri stvari za Petru, pa kad se vratim u Zagreb (20.07.) šaljem. Petra tvoj poklon šaljem odmah.

Hvala još jednom svima na sudjelovanju i čestitke dobitnicama.

LP, Martina, Alter Ego Style.

Please share!

    4 Replies to “GIVEAWAY CLOSEDZAVRŠENO DARIVANJE

    1. Danas mi je stigao paketic od tebe, puuuuuuuuuuuuno ti hvala, nikad nista nisam osvojila i stvarno jos jednom hvala na poklonu. Ova bb krema mi je super i boja mi odgovara, losion za kosu mirisi pregenijalno i zanima me gdje si to nabavila jer do sad nikad nisam cula za tu marku?? Zeljno iscekujem novi post. Hvala, hvala hvalaaaaa! Veliki pozdrav saljem.

    2. Nema na cemu. Maria Nila je Švedski brend koji proizvodi super proizvode za kosu i moguća je kupovina jedino preko frizera. Ja sam radila za dobavljaca kojem je ponudena kolekcija pa sam uspijela iskoristiti to 😀 Ali da, fantastican miris i drago mi je da ti sve odgovara.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *