RITUALS... AYURVEDA HONEY TOUCH BODY CREAM

Jedna od mojih omiljenih krema za tijelo promijenila je svoje ruho što mi je zapravo i dalo inspiraciju za njenu recenziju. Linija Ayurveda iz programa Rituals… sastoji se od pilinga, kremaste i pjenaste kupke te kreme za tijelo. Također, dva su različita mirisa, Indian rose & Himalaya Honey i Indian rose & Sweet Almond.

Ayurveda je 5000 godina stari indijski običaj prirodnog izliječenja, a samo ime nosi značenje znanost života. Tibetanska, kao i stara kineska tradicionalna medicina svoje korijenje upravo vežu uz Ayurvedu koja tijelu pruža unutarnje smirenje te omogućuje iskorištenje ljudske mudrosti i ukupnog potencijala.

RITUALS... AYURVEDA HONEY TOUCH BODY CREAM (3)

RITUALS... AYURVEDA HONEY TOUCH BODY CREAM (2)

Krema za tijelo bogate je pjenaste formule, iznimno nježna i hranjiva prema koži ostavljajući je mekom, podatnom i mirisnom. Esencija je snažna, ostaje na tijelu dugo i vrlo je primamljiva. Ono što mi se posebno sviđa jest hranjivost ovog proizvoda. Često kreme za kožu pružaju prividnu, trenutnu hranjivost i olakšanje suhe i žedne kože koje traje do prvog tuširanja, no Rituals… Honey Touch hrani kožu dubinski i trajno.

Ovo je moja omiljena proljetna krema kada moja koža prolazi kroz zimski oporavak, kada je pojačano osjetljiva i suha. Uživam u dnevnim ritualima njegovanja, opušta me njen miris i nekako puni pozitivnom energijom. Možda je to sve u glavi, no meni je ona potpuni užitak.

RITUALS... AYURVEDA HONEY TOUCH BODY CREAM (4)

Koja je vaša omiljena proljetna mazalica za tijelo, mazalica koja je iznimno hranjiva i koja budi vaša osjetila?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

    3 Replies to “RITUALS… AYURVEDA HONEY TOUCH BODY CREAM”

    1. imala sam ulje za masažu/tijelo iz ove linije i božanstveno je 😀 Miris se cijeli dan zadrži,a koža predivno glatka i mekana 😀

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *