Ranije, predstavila sam vam elektronički set za manikuru i pedikuru od Scholla. Ukoliko vas zanima kako se koristi, prvi dojmovi, cijena i ostali detalji kliknite ovdje.

Prije korištenja:

DSC_0118

Mjesec dana nakon korištenja:

DSC_0143Nakon mjesec dana korištenja mogu se malo više osvrnuti na brusne glave i njihov vijek trajanja. 

Najviše sam koristila prvu brusnu glavu kako bih po potrebi izrašpala neki nokat ili popravila što mi se ne sviđa, a ukupno tri puta sam koristila druge dvije brusne glave kojima sam zaglađivala i polirala površinu noktiju na rukama, te sam jednom u mjesec dana aparat sa sve tri brusne glave koristila u svrhu pedikure. U mjesec dana glave su se istrošile do 40%. Brusna glava koja se najviše istrošila je glava za poliranje. Svaki slijedeći put proces manikure traje kraće i zapravo je potrebno zagladiti samo dio nokta uz korijen koji je izrasao, a ostalu površinu vrlo lagano osvježiti.

Sjaj noktiju zadržava se dva dana nakon poliranja te nakon toga počinje slabiti, no glatkoća noktiju se zadržava desetak dana.

Ulje za njegu noktiju i zanoktica je divno. Kroz četri dana korištenja zanoktice su bile nježne i njegovane te su takve ostale kroz cijeli mjesec uz korištenje ulja svaku drugu večer.

Konačan dojam je da se radi o proizvodu koji se vrlo lagano koristi, brzo popravlja sitne neravnine ili okrhnute nokte, ali se dobro ponaša i u većim zahvatima. Ne bih preporučila da brusnom glavom za rašpanje skračujete nokte, već da ih odrežete na željenu duljinu te potom uredite ovim setom za manikuru. Ono što ćete dobiti kupovinom ovog proizvoda je mogućnost salonske, kvalitete manikure i pedikure u kutku svog doma. Preporučam ga svima koji voli predivno uređene nokte jer ćete se zaljubiti u rezultate. Nokti izgledaju zdravo, sjajno i njegovano. Ukoliko volite lakirati nokte imati ćete savršenu bazu, ali i potpuno čiste nokte nakon skidanja laka jer aparat odstranjuje i onaj lagano obojani sloj koji često ostaje na površini nokta nakon lakiranja crvenim lakom i sličnim pigmentiranim nijansama.

Do čitanja,

Martina, Alter Ego Style

Sponzorirani post

Please share!

    One Reply to “Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System – dojmovi nakon mjesec dana korištenja”

    1. Ne mogu se odluciti da li mi se svidjaju kraci ili duzi nokti. Kako je sto se tice stanjivanja noktiju? Mada pretpostavljam da ti hormoni utjecu jos na stanje noktiju i kose?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *