soap-&-glory-sexy-mother-blusher-sticks-2

Soap & Glory, brend koji mi se u zadnjoj godini u potpunosti podvukao pod kožu prvenstveno svojom preparativom linijom, privlačnom ambalažom, ali i provokativnim nazivima proizvoda, sve više se dokazuje i kao dekorativni brend. Nakon Sexy Mother Plucker sjajila, Kickass korektora, ove sarene debeljuce polako su se smjestile u moju kozmetičku torbicu te konačno zaslužile recenziju na blogu.

soap-&-glory-sexy-mother-blusher-onamatopeacha-pinker-belle-berry-jamm

Pakiranje ovih debeljuca skriva vrlo pigmentiranu formulu rumenila koja u prvom nanosu mogu šokirati svojim intenzitetom, ali jednom blendani stope se s lice i zarumene ga na način kao da boja izvire iznutra. S obzirom na iznimnu pigmentaciju, nijansirajte proizvod malo po malo. Ne trebate brinuti o flekavim obrazima jer se ova rumenila nadograđuju božanstveno. Ukoliko pak imate nešto težu ruku, malo blendanja i omekšavanje rumenila kistom kojim ste nanosili puder, riješiti će problem.

Za razliku od većine kremastih rumenila koja se nakon blendanja  promijene u puderasti finish, Sexy Mother Blusher zadrži tu dozu glow efekta te bih rekla da me nekako podsjeća na hibride ruževa i sjajila; nose tu jednu kvalitetu stain proizvoda što ih čini iznimno dugotrajnim.

Dostupne su tri nijanse, Onamatopeacha – koraljna nijansa sa zlatnim svjetlucavim česticama, Pinker Belle – ružičastocrvena nijansa prirodno zarumenjenih obraza i Berry Jamm – fuksija plavog podtona.

sexymotherblusher

Cijena £9, no u Bootsu se mogu uhvatiti na akciji 3 for 2.

Martina, Alter Ego Style

 

Please share!

    2 Replies to “SOAP & GLORY SEXY MOTHER BLUSHERS”

    1. predivno izgledaju i Berry jam mi je najljepsi! Nemam nista od ovog branda/nekako ih uvijek zaboravim kad sam u kupovini…mozda se desi i cudo pa boots pocne kod nas dostavljati…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *