Zastanete li na trenutak dok gledate zvijezde na crvenom tepihu, njihove čarobne haljine i besprijekorna lica? Ukoliko ste imalo slične meni, tada se zadubite u one single fotografije uvećanih lica i proučavate kako rekreirati određeni makeup look. Sretna sam što vam u ovom postu mogu najaviti suradnju s Budi.in portalom koji me izabrao za svog mjesečnog kolumnistu. U kolumni, koja će izlaziti svaki zadnji ponedjeljak u mjesecu, pronaći ćete savjete i step-by-step fotografije koje će prikazivati rekreacije jednih od nalijepših i najzapaženijih makeup kreacija koje su se pojavile na crvenom tepihu.

Angelina Jolie bila je moja prva inspiracija jer je njen make up na dodjeli ovogodišnjih Oscara bio predivan, a ujedno vrlo nosiv u mnogim prilikama. Moj prijedlog, KAKO SE NAŠMINKATI POPUT ANGELINE JOLIE pogledajte na Budi.in portalu.

angelina.jolie

Martina, Alter Ego Style

Please share!

  7 Replies to “ALTER EGO STYLE ZA BUDI.IN”

  1. čestitam 😉 Angelina mi tu umorno izgleda (šminker nije baš neki posao odradio),ali tvoj bih look rado prošetala

   1. Hvala puno, nisam uredivala sliku, nikad ne uredujem makeup. Jedna sam od onih sretnica koje nemaju problema s licem, a na linku u postu se vidi cijeli tutorial i da nista nije photoshopirano. 🙂

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *