NARS And God Created The Woman Eyeshadow Palette (2)

Ukoliko volite i pratite NARS kozmetičku kuću tada vam je ova paleta opako poznata. Naime, prošle godine u trendu neutralnih paleta, NARS je mnoge osvojio svojom And God Created The Woman ljepotom te su mnogi ostali razočarani kada je u trenu nestala s polica. No, ukoliko i dalje niste prežalili odbjeglu NARS nevjestu, možete odahnuti jer se ponovno namenula na dohvat našim rukama.

NARS And God Created The Woman Eyeshadow Palette (7)

NARS And God Created The Woman II paleta dolazi u pakiranju s NARS ProPrime bazom za sjenila (2,8 grama) i širokim, kosim kistom za konturiranje, NARS broj 43. Što se tiče samih sjenila, na prvi su pogled identična prošlogodišnjoj NARS And God Created The Woman paleti (koja u sebi sadrži sjenila: Bellissima, Kalahari, Night Clubbing, Alhambra, Galapagos i Coconut Grove), no NARS navodi kako nova paleta sadrži sjenila Bellissima II, Kalahari I, Night Clubbing Alhambra I, Galapagos i Coconut Grove, te na pitanje prodavačice kakva je razlika, dobila sam odgovor da se radi o nešto izmjenjenom sastavu sjenila no da su nijanse približno identične i nešto jače pigmentirane (rekla-kazala jer vam nažalost ne mogu napraviti usporedbu).

NARS And God Created The Woman (2013.):

NARS_And_God_Created_The_Woman_Palette

(izvor slike)

NARS And God Created The Woman II (2014.):

NARS And God Created The Woman Eyeshadow Palette (3)

NARS And God Created The Woman Eyeshadow Palette (4)

Već prepoznatljiva crna, mat, gumenasto plastična ambalaža s NARS logom sadrži 6 različitih sjenila od koje svako sjenilo ima 1 gram te veliko ogledalo na samom poklopcu palete. Najbolje ju je koristiti unutar 24 mjeseca od otvaranja. Cijena palete s mini bazom za sjenila i kistom iznosi oko 350 kuna (£35 Space.NK, $59 Sephora). Kvaliteta sjenila je vrhunska i nemam zamjerke niti na jednu nijansu. Sve što možete tražiti u sjenilu, pigmentiranost, lakoća blendanja, da se ne trusi, dugotrajnost, jednakomjernost u nanošenju…, sve je na visokom nivou, a same nijanse su vrlo nosive.

NARS And God Created The Woman Eyeshadow Palette

NARS And God Created The Woman Eyeshadow Palette9

NARS And God Created The Woman II u akciji:

NARS And God Created The Woman Eyeshadow Palette (5)

nijanse s lijeva: Bellissima II, Kalahari I, Night Clubbing Alhambra I, Galapagos i Coconut Grove

Da li je paleta MUST HAVE? Rekla bih da vjerojatno nije. Paleta sadrži neka najrazvikanija NARSova sjenila, mogu se kupiti odvojeno u stalnoj postavi i ako ste ljubitelj NARSa i već posjedujete njihova sjenila moguće da ćete imati duplić. Također, mnogi bi se iznenadili na samu veličinu palete jer se radi o proizvodu koji vam stane na dlan i ne pokrije ga cijelog. S druge strane, sjenila dugo traju i nekad je puno lakše putovati s malim paletama. Bonus je svakako baza za sjenila i kist koji je zaista odličan.

NARS And God Created The Woman Eyeshadow Palette (8)

NARS And God Created The Woman Eyeshadow Palette (6)

Martina, Alter Ego Style

 

Please share!

    One Reply to “Fabulous Fall Eyeshadow – NARS And God Created The Woman II EYE KIT”

    1. belissima i kalahari su mi predivne ;DD Ne volim palete (jer ispadne da od 10 sjenila obično potrošim samo jednu nijansu) i zato mi je stavrno drago da se mogu kupiti kao mono sjenila ;D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *