CHANEL-INIMITABLE-MASCARA (3)

Formula koja pruža crne trepavice, definiciju, dugotrajnost, lako skidanje i ugodnost – Chanel Inimitable Mascara. Neću komplicirati s ovom recenzijom iz jednostavnog razloga, ova maskara nalazi se na samom vrhu kada je u pitanju moj popis najboljih maskara.CHANEL-INIMITABLE-MASCARA (3)

Formula koja pruža crne trepavice, definiciju, dugotrajnost, lako skidanje i ugodnost – Chanel Inimitable Mascara. Neću komplicirati s ovom recenzijom iz jednostavnog razloga, ova maskara nalazi se na samom vrhu kada je u pitanju moj popis najboljih maskara.

Ambalaža je jednostavna, ali opet pruža osjećaj otmjenosti i elegancije. Crna, sjajna, čistih linija, zlatan detalj, Chanel logo… Sama četkica je potpuno po mom ukusu jer nije niti prevelika ni premala pa omogućava savršenu aplikaciju bez straha da nanesete maskaru po kapcima. Dlačice maskare su plastične, nisu grube, te su raspoređene tako da jednakomjerno nanose maskaru razdvajajući trepavice koje se istodobno čine vizualno duljima.

CHANEL-INIMITABLE-MASCARA (1)

CHANEL-INIMITABLE-MASCARA

Sama formula je jako ugodna očima te je vrlo dugotrajna i ne preslikava se. Maskaru je moguće nanositi u više slojeva bez straha od sljepljenih trepavica. Ono što posebno volim je finiš koji je moguće postići – jednostavan dnevni look urednih trepavica, srednje naglašene trepavice i jako naglašene. Ponekad maskare koje su izvrsne za noć jednostavno budu previše za dan i ne mogu pružiti onu jednostavnost i urednost trepavica (ili je to samo moje mišljenje :D).

CHANEL-INIMITABLE-MASCARA (2)

U zaključku vam samo mogu reći da je ovo maskara koja nema mana i da sam se jako iznenadila jer su mi do sada Chanel maskare uvijek bile premokre prvih tjedan dana korištenja.

Rok trajanja svake maskare je od 3 do 6 mjeseci. Ovu maskaru koristim puna 3 mjeseca i nije se zasušila niti promijenila teksturu što je također veliki plus. Cijena 221 kn, 6 grama.

Chanel Inimitable u akciji:

ChanelInimitableMascara

ChanelInimitableMascara1

Martina, Alter Ego Style

Please share!

    4 Replies to “CHANEL INIMITABLE MASCARA”

    1. Oooo da 🙂 Moja HG maskara dvije godine. Jedina koja napravi da imam trepavice jer su mi prirodno svijetle, kratke i ravne 😀

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *