CHANEL-HYDRAMAX+ACTIVSERUM (2)

Ukoliko vam je potrebna instantna hidratacija licu, lagani fluid koji će u trenu smanjiti zatezanje i osjećaj suhoće, ukoliko ste odjednom promijenili klimu i koža vam se počela prhutati, biti iznimno osjetljiva onda je ovaj proizvod nešto vrijedno kupovine. Naravno ukoliko možete zažmiriti na sastav.

U kratkom roku putovala sam 4 puta avionom, nalazila se u potpuno drugačijoj klimi od koje sam navikla. Klimi u kojoj je suh i jak vjetar svakodnevica u kombinaciji s kišom i onda naglom izmjenom sunca. Mogu reći da mi je koža po prvi puta u životu doživjela ludilo i potpuno otišla van kontrole. Iznimno osjetljiva na dodir, peckalo me okoloočno područje, obrazi su mi bili iznimno suhi i tražila sam nešto što će je u trenu vratiti u život. Kako sam nosila dosta neotpakiranih proizvoda u cilju da ih trajno ostavim tamo zbog skore selidbe, među njima se pronašao i ovaj serum – Chanel Precision Hydramax + Active Serum.

CHANEL-HYDRAMAX+ACTIVSERUM

Chanel je ovaj serum opisao kao pravi booster koji ulazi duboko u epidermis i hrani kožu iznutra prema van. Ovaj serum sadrži enzim matriptazu koji ulazi u stanice pretvara ih u ”spužve” koje privlače vodu i na taj način povećava vlažnost kože. Također hidrabarijerni sustav obnavlja zaštitni sloj kože sintetizirajući ”vodootporne” proteine i lipide koji štite kožu od gubitka vlage i vanjskih utjecaja.

Sastav:

Chanel-Precision-Hydramax-serum

S obzirom na cijenu proizvoda (620 kn, 50 ml) sastav je poprilično loš, pun kemikalija. Osim silikona, PEGova i drugih loših sastojaka, vjerujem da će mnoge začuditi alkohol koji je na visokom trećem mjestu i to u proizvodu koji za cilj ima rapidno poboljšati hidrataciju kože. Kada sam proizvod otvorila i započela s korištenjem uopće nisam pročitala sastav i oduševio me iz razloga što mi se koža obnovila u roku 2 dana. Iz izrazito suhe kože, koja je pekla, koja se vidljivo prhutala i bila jako osjetljiva došla sam na svoju normalnu kožu – elastičnu, ugodnu i meku na dodir, peckanje se u potpunosti povuklo, prhutanje se nije vidjelo ni u tragovima. Moje oduševljenje ovim proizvodom je poljuljano jedino sastavom, izrazito mi je žao što je sastav tako loš, no na kraju dana, ovaj serum radi sve što njegova uputa obećava.

CHANEL-HYDRAMAX+ACTIVSERUM (3)

Pakiranje je plastilno no vrlo kompaktno. Serum je divne plave boje, nježnog mirisa i vrlo lagane – gel/fluidne teksture. Proizvod se istiskuje na pumpicu i potrebne su vam dvije pumpice kako bi prekrile cijelo lice, vrat i dekolte, odnosno 1 pumpica za cijelo lice. Serum se nanosi na čisto i suho lice nakon čega možete nanijeti svoju uobičajenu dnevnu kremu. Ukoliko ne nanosite dnevnu kremu možete biti sigurne da ćete imati odličnu podlogu za puder u ovom proizvodu s obzirom da se serum rapidno upija i ne ostavlja masno lice niti ikakav film na koži zbog čega bi se puder neravnomjerno nanosio. Zbog vodeno/silikonskog sastava ovaj serum nije sretan izbor ukoliko koristite pudere na bazi ulja.

CHANEL-HYDRAMAX+ACTIVSERUM (4)

U zaključku mogu reći da mi je ovaj proizvod bio spas i da se zaista radi o koncentriranom serumu koji će vam doslovno u trenu olakšati i obnoviti kožu iznutra. Mislim da je odlično znati da postoji proizvod koji vam tako brzo može oporaviti kožu. Njegova mana je definitivno sastav prepun kemikalija, no on radi svoj zadatak na maksimumu. Idealan je i za suhu i masnu kožu jer ju nimalo ne otežava i preporučila bih ga svima koji u vrlo kratkom roku trebaju popraviti nedostatak hidratacije u koži. Ukoliko nemate teških poremećaja s hidratacijom i koža vam ne žudi za velikom dozom vlage rekla bih da preskočite ovaj proizvod jer na tržištu postoji velik broj jeftinijih proizvoda koji rade odličan posao u vlaženju kože.

Jeste li već isprobale Chanel Precision Hydramax + aktivni serum? Znate li proizvod koji ga dostojno može zamijeniti?

Martina, Alter Ego Style

Please share!

    2 Replies to “CHANEL PRECISION HYDRAMAX + ACTIVE SERUM”

      1. Da, mislim da je ovaj serum odlican samo ako je velika kriza i imas jako malo vremena za dovesti se u red. Za sve ostale situacije rekla bih da postoje puno jeftiniji proizvodi koji su sasvim solidni. 🙂

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *